ТАБІР ДЛЯ ДІТЕЙ – МАЦЬКІВЦІ 2020

Ох, як нам бракує можливості виїхати всім разом кудись на відпочинок влітку, проте ми не опускаємо рук та не нудьгуємо, використовуючи час з користю!

15-19 червня в с. Мацьківці (Хмельниччина) відбувся міні табір для дітей при парафії Різдва Пресвятої Діви Марї. Організатори – Svitlana Matsiuk та отець Петро Франків. Їм допомагало 8 аніматорів. У п‘ятиденному таборі брали участь, діти 3-5 класів. Кожного ранку всі з дому бігалися до подвір’я храму, програма розпочиналася із спільної Євхаристії о 10.00 годині. Для дітей, які приступають перший раз до Святого Причастя, це була добра нагода краще підготуватись до сповіді та Причастя, яке вони мали в кінці тижня, у неділю.

Дні були дуже насичені: ставили театральні сценки, малюв, танцювали, робили музичні інструменти із підручних матеріалів.

Особливо крутим був передостанній день з пікніком та смачним обідом. Господь справді благословив нас доброю погодою, адже цілий тиждень дощило. Таке собі маленьке чудо серед тижня!

??️ Рекомендуємо подивитись і вам фільм, який дивилися діти – “Лікар Дулітл”. Чудове кіно!

Також мали щодня спільну молитву коронки до Божого Милосердя та на закінчення один десяток Розарія. Це насправді був благословенний час, час різних пережиттів, емоцій.Часом складно мати стільки терпіння до дітей, але, коли бачиш їх, що стоячих навколішках перед Ісусом, то вмить беруться сили служити далі і з‘являється посмішка на обличчі.

Прекрасні 5 днів минули як один. Якщо дітлахи хочуть ще, то напевно їм сподобалось, і це тішить! Богу слава!

Nastya Zdybel для SSpS

 

Поділіться: