“Як справлятися з сильними емоціями? Як вилікувати моє серце? Як ставитися до Бога в складній ситуації?” – Відповіді на ці та багато інших питань шукали учасниці циклу зустрічей, курсу ” Долаючи лихо”, який розроблений в рамках програми “Зцілення душевних ран”. Дана програма була опрацьована і адаптована Українським Біблійним Товариством з метою духовної допомоги кожній людині пройти нелегкий шлях від болю до зцілення.
Шість цікавих і змістовних зустрічей проходило в монастирі Сестер Служниць Святого Духа в Борисполі під проводом місцевої спільноти та пані Ліни Оленчик, чудова жінка, дружина, волонтерка християнської служби порятунку (ХСП) та директорка католицької загальноосвітньої школи “Назарет” в м. Києві.
Що суботи близько 12 осіб збиралося, щоб отримати не лише теоретичне знання про те як справлятися з труднощами, горем, травмою та втратою, але й це був простір для особистого ділення та молитви.
Слово Боже є завжди Словом нашої сили, стійкості в самі темні часи. Тому саме Божим Словом, псалмом вдячності і хвали, після псалму плачу, який кожна з учасниць могла написати, наповнюючи його своїми переживаннями і словами, завершились зустрічі, які тривали від кінця лютого до середини квітня. Свято Воскресіння Христового надало останній зустрічі сенсу надії і віри в майбутнє, яке хоч і не буде позбавлене труднощів, але буде сповнене Бога і Його присутності. А якщо Бог за нас, то хто проти нас?

 

 

 

 

Поділіться: